Daisy Roijackers met ‘Ferrero’ en Joy Epke met ‘Sprankel Z’
Daisy Roijackers met ‘Ferrero’ en Joy Epke met ‘Sprankel Z’ Foto: Col Warnaar

Volle bak bij dressuurwedstrijd in Lieshoutse manege

Sportnieuws Sport

Lieshout - De paardenruiters uit de regio kwamen vrijdagavond 2 november naar de manege in Lieshout voor een vol programma met mooie dressuurproeven. Het was met 23 deelnemers, met recht een volle bak in D'n Perdenbak. Het programma liep lekker vlot door en iedereen kon buiten prima losrijden en binnen de proeven rijden voor de jury. Hartelijke dank aan Van Rooi Group voor het sponsoren van de extra prijs voor de laatste deelnemers.

Uit Laarbeek reden ditmaal geen ruiters mee in de klasse B, maar in de klasse L startte Anne van Schijndel met Happiness en zij werden 1ste in de 1ste proef met 203 punten en werden 3de in de 2de proef met 189,5 punt. Daisy Roijackers en Ferrero werden 5de met 188,5 punt en 1ste in de 2de proef met 193,5 punt. Nikki van den Broek en Quintin vd Laarse Heide werden 7de met 181,5 punt en 5de in de 2de proef met 187,5 punt. Joy Epke werd 9de met 180 punten en 8ste met 186,5 punt.

In de klasse M startte Tessa van Schaik met Faith en zij werden 2x 2de met 193 en 189 punten, Jacqueline Blom en Deauville startte alleen de 1ste proef en werden hier 4demet 171 punten.

Alle deelnemers gefeliciteerd met het behaalde resultaat en de volgende paarden dressuurwedstrijd is op 11 januari 2019. Op 16 november is er weer pony dressuur in de manege, hiervoor kun je nog inschrijven. Kijk op mijnknhs.nl of op www.stichtingderaam.nl. Hier staat ook de volledige uitslag en kun je de stand bekijken voor het Laarbeeks Indoor Kampioenschap Dressuur dat dit jaar wordt georganiseerd.