Afbeelding

Sloop postkantoor Piet van Thielplein van start

Algemeen

Beek en Donk - De sloop van het voormalig postkantoor aan het Piet van Thielplein in Beek en Donk start op maandag 25 januari. De verwachting is, dat het terrein eind februari leeg is. Een en ander is sterk afhankelijk van het weer. Zo mogen er bijvoorbeeld bij een te lage temperatuur geen asbestsaneringswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Voorafgaand aan de sloop wordt eerst het aanwezige asbest vakkundig verwijderd. Na het strippen van het pand vindt de daadwerkelijke machinale sloop plaats. Tijdens de sloopwerkzaamheden stelt aannemer Jansen Infra alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken. Een sloop zonder overlast is helaas niet mogelijk. Gedurende de sloopwerkzaamheden moet daarom rekening gehouden worden met enige geluid- en stofoverlast en een beperkte toename van vrachtverkeer.

Voor vragen en opmerkingen tijdens de sloopwerkzaamheden kunt u contact opnemen met Jansen Infra via laarbeek@ajansenbv.com of telefonisch op: 06-12395296.

De sloop van het postkantoor staat in het teken van de revitalisering van het oostelijk deel van het Piet van Thielplein. Met de sloop opent het Piet van Thielplein zich uitnodigend naar de Koppelstraat. Omdat het nieuw te bouwen appartementencomplex in het verlengde komt van de bestaande winkels aan het Piet van Thielplein, worden Koppelstraat en Piet van Thielplein één ruimtelijk-visueel winkelgebied.