Afbeelding

Maak uzelf vertrouwd met een scootmobiel

Algemeen

Laarbeek - Stichting Scootmobielpark Laarbeek (SSL) biedt scootmobiel gebruikers de mogelijkheid uw scootmobiel gratis te laten keuren tijdens de NL-Doet dagen op het Piet van Thielplein in Beek en Donk.

Op zaterdag 12 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur staan de instructeurs van SSL in de buurt van Cafetaria De Donck. U kunt ook een proefrit maken over het Piet van Thielplein en als u dat wil kan een instructeur u daarbij behulpzaam zijn.
Wist u dat SSL ook instructielessen geeft met praktijkvoorbeelden en situaties zoals u die in het dagelijks leven ook tegen komt? Scootmobielpark Laarbeek kan u daarbij van dienst zijn en voor een klein bedrag wordt u een geoefende rijder op een scootmobiel.

Kom zaterdag 12 maart van 11 tot 4 uur naar het Piet van Thielplein, bij Eethuis De Donk vind u Scootmobielpark Laarbeek. Voor meer informatie over de mogelijkheden van SSL kunt u onze website bezoeken op www.scootmobielpark.nl of via e-mail info@scootmobielpark.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons secretariaat José Zwanenberg op nummer 0492-382947. Schootmobielpark Laarbeek wenst u een fijne NL-Doet dag.