Afbeelding

Vrijwilligers gezocht om bloemetjes water te geven

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De winkeliers van Aarle-Rixtel hebben gezamenlijk bloembakken voor om de lantaarnpalen door de Dorpsstraat gekocht. Deze prachtige bakken worden volgende week opgehangen door de scouting van Aarle-Rixtel.

Medewerkers van Snoeperij Jantje gaan de bakken een aantal keren per week water geven. Dit zijn mensen met een beperking op de arbeidsmarkt. Hiervoor is een speciale watergeefkar gekocht, mede dankzij de gemeente en het Dorpsplatform Aarle-Rixtel. Nu zoeken zij een team van vrijwilligers die de planten water willen geven samen met de medewerkers van Snoeperij Jantje.

De werkzaamheden beslaan een aantal uren in de week (afhankelijk van het weer) en van juni tot oktober (zolang de bloemen bloeien). Het is geen zwaar werk en lekker buiten in een ontspannen tempo. Buiten dat het erg leuk is geeft het erg veel voldoening om als vrijwilliger je in te zetten voor een mooi en tastbaar doel wat de samenleving erg waardeert. Ben jij die vrijwilliger om samen de bloemetjes water te geven, meld je dan even aan bij Ties van Oorsouw, tel. 06-43435566. Je kunt Ties ook bellen voor meer informatie.