Afbeelding

Plukgeluk tuin voor het goede doel gaat open

Algemeen

Laarbeek - Bloemen plukken, zoveel je maar wil. Dat kan vanaf nu op de Hei (op de grens van Mariahout en Beek en Donk), dankzij het nieuwste initiatief van Rotaryclub Gemert-Bakel / Laarbeek. Met de lancering van Plukgeluk.EU wil de Rotaryclub de biodiversiteit versterken en tevens extra inkomsten vergaren voor lokale goede doelen. Voor een bedrag van 10 euro kan iedereen een bosje geluk plukken of iemand blij maken met een veldboeket

Afgelopen jaar is er op akkers in Mariahout voor het eerst een Plukgeluk-tuin aangelegd. Het succes hiervan is aanleiding geweest om het dit jaar te herhalen en zelfs uit te breiden naar een terrein in Elsendorp. Voor een bedrag van 10 euro koopt men 1 vierkante meter bloemen waarvan men deze zomer twee keer een grote bos veldbloemen kan plukken. Op de website www.Plukgeluk.EU kan de bestelling gedaan worden of via de QR-code die op het terrein staat aan de Hei 45-47 in Mariahout.

Waardebonnen
Nieuw dit jaar is dat via de website nu ook mooie waardebonnen besteld kunnen worden voor een bedrag van 12,50 euro. Ook deze aankoop geeft de ontvanger van de waardebon het recht om deze zomer twee keer een eigen plukboeket samen te stellen. Een super leuk cadeau waarmee je ook nog eens bijdraagt aan de lokale goede doelen én de biodiversiteit. Voor bedrijven en particulieren die meerdere mensen willen verrassen met zo’n waardebon kan er een tekst op maat worden geplaatst op de waardebonnen. Voor meer informatie hierover kan er contact opgenomen worden met info@plukgeluk.eu.