Afbeelding

Mariëngaarde en De Zonnebloem organiseren Circus in de Zorg

Algemeen

Aarle-Rixtel - De Zorgboog Mariëngaarde organiseert samen met de Zonnebloem, afdeling Aarle-Rixtel, op vrijdag 13 oktober Circus in de Zorg. Het dagje uit komt naar Aarle-Rixtel, en wel in de tuin van Zorgcentrum Mariëngaarde. Daar wordt zowel voor cliënten van de Zorgboog en andere zorginstellingen, maar ook voor ouderen, gehandicapten, mensen met een beperking uit Aarle-Rixtel en omgeving en iedereen die er maar bij wil zijn een geweldige circusvoorstelling neergezet. 

Een voorstelling die iedereen uit de dagelijkse beslommeringen haalt, en is afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Toegankelijk voor iedereen, jong en oud én rolstoelvriendelijk. De show begint: Acrobaten doen spannende trucs in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en de kleine dieren zou je het liefst na afloop meenemen. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting. Naast de circustent is er natuurlijk ook aandacht voor de inwendige mens: Er is een frietwagen waar frites en snacks gekocht kunnen worden en een koffie- en theewagen, verzorgd door De Twinkel uit Aarle-Rixtel.

De realisatie van de voorstelling is mede mogelijk gemaakt door sponsoren die ze gevonden hebben. De instellingen en bedrijven die dit mede mogelijk maken zijn: Dorpsplatform Aarle-Rixtel, Bouwbedrijf Bots, Medireva, De Kleverij Asten, Expert Deurne en Frietje Brabant. De entreeprijs voor de circusvoorstelling is slechts €7.50 en
kaarten kunnen gekocht worden bij Snoeperij Jantje of bij Groenten en Fruit Power to the Pieper / Frans van den Heuvel in Aarle-Rixtel. Er zijn voorstellingen om 11.00, om 13.30 en om 15.30 uur. U kunt, zolang de voorraad strekt, nog kaarten kopen voor alle voorstellingen. Gasten van De Zonnebloem Aarle-Rixtel ontvangen nog een aparte uitnodigingsbrief.