Foto: DeMooiLaarbeekKrant

Hét Grote Decemberboek

Algemeen

Laarbeek - In de bijlage van deze DeMooiLaarbeekKrant vindt u de vijfde editie van Hét Grote Decemberboek. Op dinsdag 14 november reikte Kristel Vereijken namens GoedeMorgen Media het eerste exemplaar uit aan Jean-Louis van Aerle, (interim)voorzitter van het Piet van Thielplein. 

Nog een paar weken en dan staat de gezellige en sfeervolle decembermaand weer voor de deur. In Hét Grote Decemberboek vind je voor deze gelegenheid veel Laarbeekse producten, cadeaubonnen en cadeautips. Via Hét Grote Decemberboek kunnen ondernemers zich op een laagdrempelige manier profileren en inwoners bewust maken dat ze lokaal moeten denken en kopen. Leefbaarheid in de Laarbeekse kernen is een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Er zijn plannen om het centrum van verschillende kernen te verfraaien, maar steeds meer winkels komen leeg te staan. Shoppen bij een landelijke internetgigant vanachter je laptop is makkelijk, maar draagt ook bij aan de teloorgang van het lokale winkelaanbod en uiteindelijk aan de leefbaarheid van de kernen. Inwoners zullen samen de lokale middenstand overeind moeten houden.

Gelukkig heeft Laarbeek veel diversiteit aan producten te bieden. In dit boek treft u de meest originele, praktische en leukste cadeaus aan. Allemaal te koop bij een ondernemer uit onze eigen gemeente. Of u nu op zoek bent naar een sfeervol cadeau voor uw moeder, een leuk spel voor uw zoontje of een kerstpakket voor iemand die u dierbaar is: het is allemaal te vinden in Hét Grote Decemberboek. Naast alle producten die in Hét Grote Decemberboek staan hebben de Laarbeekse ondernemers nog veel meer te bieden. Loop gerust eens binnen en laat u verrassen. Kunt u niet kiezen? Geef dan een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek cadeau aan vrienden, familie of uw werknemers. Deze zijn verkrijgbaar bij GoedeMorgen Media en in te leveren bij alle deelnemende ondernemers van Hét Grote Decemberboek.