Afbeelding

Kerstconcert Beek en Donks Gemengd Koor

Algemeen

Beek en Donk - Ook dit jaar geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert. Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 16 december om 19.30 uur, in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk. In een sfeervol versierde Rabozaal presenteert het koor een u een afwisselend programma.

Dit Kerstconcert staat onder leiding van dirigent Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door Jolanda Verhagen. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen onder andere Brich an, du schones Morgenlicht, Transeamus, Stille nacht, Es ist ein rose entsprungen, Hallelujah, I have a dream en vele andere liederen gezongen. De kerstgedachte wordt uitgesproken door beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook wordt er een muzikaal intermezzo verzorgd met piano en zang. 

Zij willen dit kerstconcert van harte bij u aanbevelen. U gaat er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donk Gemengd Koor nodigt u van harte uit om op zaterdag 16 december 2023 om 19.30 uur in de Rabozaal van het Ontmoetingscentrum komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen.