Afbeelding

Collecteweek Laarbeek; Houd uw brievenbus in de gaten

Algemeen

Laarbeek - Alle collectanten in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout gaan vanaf 25 maart weer op pad om de enveloppen van de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek huis-aan-huis te verspreiden. Houd uw brievenbus dus in de gaten, want volgende week valt de envelop van de Collecteweek weer op de mat. 

In de envelop vindt u een brief met uitleg. Deze verschilt per kern, maar wat overal gelijk is, is dat u een overzicht aantreft van de deelnemende Goede Doelen. Op het formulier kunt u aangeven hoeveel u wilt doneren en of u een verdeling per fonds wilt maken. Het is ook mogelijk om één bedrag te doneren dat gelijkelijk over alle deelnemende fondsen wordt verdeeld. Doneren kan door het afgeven van een eenmalige machtiging, maar u kunt het bedrag ook contant in de envelop stoppen. In verschillende kernen zijn er ook digitale opties via een QR-code of online. In de week na Pasen, van 2 t/m 5 april, wordt de envelop door de collectant weer bij u opgehaald. Zet deze daarom alvast klaar bij uw voordeur. Bent u niet thuis of woont u in het buitengebied? Dan is het ook mogelijk om de envelop in te leveren bij één van de adressen die in de brief worden genoemd.

Voorafgaand aan de Gezamenlijke Collecteweek krijgen de bezoekers van het Taalcafé uitleg over wat de Collecteweek is en hoe het werkt. Zo hopen ze dat iedereen meedoet. De begunstigden van de Goede Doelen zijn u erg dankbaar voor uw gulle gaven. Laarbeekers hebben een groot hart voor de kwetsbaren in onze samenleving.