Afbeelding

Welkomstpakket Dorpsraad Beek en Donk nu met waaier van 25 coupons

Algemeen

Beek en Donk - Het Welkomstpakket is één van de vele projecten waar de Dorpsraad zich actief voor inzet. Inwoners kunnen zich bij inschrijving van de Gemeente Laarbeek, aanmelden voor het welkomstpakket. Sinds de introductie van het welkomstpakket zijn er veel positieve en enthousiaste reacties geweest. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft de Dorpsraad alweer 44 aanvragen ontvangen.

Dit welkomstpakket bevat naast het prachtige fotoboek ‘Trots op Laarbeek’, informatie van de Gemeente Laarbeek, van diverse maatschappelijke organisaties en toeristische informatie. Nieuw in het pakket is de waaier met 25 waardecoupons, in te leveren met korting bij aankoop uit het assortiment van lokale ondernemers. Het initiatief van de Dorpsraad om samen te werken met lokale ondernemers en zo de nieuwe inwoners te voorzien van waardevolle coupons is een mooi voorbeeld van samenwerking en betrokkenheid binnen de gemeenschap. Het laat zien dat Beek en Donk een hecht en gastvrij dorp is, waar nieuwe inwoners zich snel thuis kunnen voelen. Vanaf 10 april start de Dorpsraad met het uitgeven van de waaier met coupons bij de bezorging van de welkomstpakketten en verwacht dat dit warme welkom wederom bijdraagt aan een soepele en snelle intergratie van de nieuwe inwoners. 

Voel jij je ook maatschappelijk betrokken en wil je graag jouw talenten hiervoor inzetten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Dorpsraad. Dat kan door een mail te sturen naar info@dorpsraad-beekendonk.nl of telefonisch via 06-46970485. Voor andere vragen, stuur een mail naar info@dorpsraad-beekendonk.nl of bezoek de website voor meer informatie: www.dorpsraad-beekendonk.nl.