dav
dav

Spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid in De Regt

Algemeen

Laarbeek - Samen met de Zorgboog is Bibliotheek de Lage Beemden vanaf dit jaar een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) gestart in de Gasterij van de Regt in Beek en Donk. Op elke tweede en vierde maandag van de maand, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties, kun je van 10.45 tot 11.45 uur binnenlopen als je hulp nodig hebt met vragen over de digitale overheid. 

Het regelen van bijvoorbeeld een DigiD, huur- en zorgtoeslag, belastingaangifte, het rijbewijs, verkeersboetes, pensioen en uitkeringen moet steeds vaker via internet. Ze kunnen zich voorstellen dat je dat lastig vindt. Tijdens het spreekuur luisteren de medewerkers naar je vraag en denken mee. Zij helpen met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties. Zij kunnen ook een afspraak maken met een organisatie die verder kan helpen. 

Informatiepunt Digitale Overheid
In elke vestiging van Bibliotheek de Lage Beemden kun je ook met vragen terecht. In Beek en Donk is er een medewerker aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. In Lieshout op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op donderdag in de even weken van 13.30 tot 15.00 uur in het Servicepunt Aarle-Rixtel in De Dreef. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.