Afbeelding

Inschrijven Zeskamp Beek en Donk bijna van start

NULL

Inschrijven Zeskamp Beek en Donk bijna van start


Beek en Donk - De lente is weer bijna begonnen en de zon laat zich weer steeds vaker zien. Tijd dus om jouw team op te geven voor de Zeskamp! Ga je voor de felbegeerde eerste prijs, voor de gezelligheid of allebei?


De organisatie is alweer enkele maanden bezig met de nodige voorbereidingen en heeft weer heel veel leuks voor jullie in petto. Zo hebben ze dit jaar weer veel nieuwe, gave spellen en een spetterend programma voor de feestavond. Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 14 maart.

Dit jaar vindt de Zeskamp plaats in het weekend van 20 en 21 juni. Dit jaar is er gekozen voor een vergelijkbare indeling met vorig jaar. Er is op beide dagen weer sprake van 2 categorieën. Tijdens de scholenzeskamp, die op zaterdag plaatsvindt, strijdt de jeugd van de Laarbeekse basisscholen tegen elkaar om de felbegeerde wisselbeker. Teams komen tegen elkaar uit in de categorieën groep 5/6 en groep 7/8. Het minimale aantal personen in een team is 8.

Op zondag, tijdens de dorpszeskamp, is het de beurt aan buurtverenigingen, vriendengroepen, sportteams en alle andere mogelijk denkbare teams. Dit jaar zijn er ook op zondag weer twee categorieën, namelijk teams van 12 t/m 15 jaar en teams vanaf 16 jaar. De deelnemende teams aan de dorpszeskamp dienen eveneens uit minimaal 8 personen te bestaan. Daarnaast geldt voor de categorie vanaf 16 jaar dat er minimaal 2 dames moeten deelnemen aan ieder spel.

Inschrijven kan via www.kpjbeekendonk.nl en op deze website is ook alle informatie terug te vinden over de Zeskamp. De inschrijvingen sluiten op 19 april. Op beide dagen geldt een maximum van 40 teams. Geef je dus snel op, zodat jouw team zeker kan deelnemen! De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld betaald is.

Houdt de zaterdagavond natuurlijk ook vrij in je agenda! Op deze avond vindt er traditiegetrouw weer een ontzettend gezellige feestavond plaats. Hierover volgt op korte termijn meer informatie. Volg hen op Facebook, Instagram en Snapchat voor de laatste updates over de Zeskamp.

Foto: Archieffoto van de Beek en Donkse Zeskamp in 2014