Het Buurthuis in Mariahout
Het Buurthuis in Mariahout Foto: Mark Barten

Jaarvergadering Zorg om het Dorp Mariahout

Algemeen

Mariahout - De jaarvergadering van Zorg om het Dorp Mariahout vindt maandag 8 april in het Buurthuis van Mariahout plaats. U bent van hiervoor van harte welkom.

De avond begin om 19.00 uur met de besloten ledenvergadering. Daarin wordt het jaarverslag 2023 van de vereniging besproken, de financiƫle verantwoording afgelegd, en is de (her)verkiezing van bestuursleden. Mocht u interesse hebben in een bestuursfunctie bij Zorg om het Dorp Mariahout, dan kunt u zich aanmelden bij secretariaat@zorgomhetdorp.nl voor zondag 7 april.

Om 20.00 uur begint de open jaarvergadering waarin het bestuur van Zorg om het Dorp als Dorpsraad Mariahout verantwoording zal afleggen voor de verleende subsidies uit het leefbaarheidsfonds. Ook wordt er teruggekeken op het jaar 2023 en worden de doelen van 2024 besproken.

Waarnemend Burgemeester Yves de Boer zal aanwezig zijn en zich aan u voorstellen. Een afgevaardigde van Cedrus B.V. zal een update geven over de stand van zaken van het bouwplan De Pionier / De Pelgrim. Als afsluiting zal Stichting Dorpshuizen Laarbeek u informeren over het Buurthuis als huiskamer van het dorp.

Tussen de twee vergaderingen en na afloop wordt een film- en fotocompilatie van Mariahout 2023 getoond, samengesteld door Jan Jansen. Natuurlijk is er koffie en thee. Graag zien ze u op maandag 8 april in het Buurthuis Mariahout.