Afbeelding

Sparta’25 wil starten met Walking Football

Sport Sport

Beek en Donk - Speel je nog graag voetbal, maar kun je het hoge tempo om wat voor reden niet meer bijhouden? Geef je dan nu op voor Walking Football. Bij voldoende aanmeldingen is dit binnenkort mogelijk bij Sparta’25.

Walking Football is wandelvoetbal op een veld van ongeveer 40 bij 20 meter. Het is bedoeld voor iedereen die het actieve voetbal te snel vindt en die niet meer 11 tegen 11 op een groot veld wil spelen. Met Walking Football kun je toch bezig blijven met je favoriete sport: voetballen!  Walking Football is goed voor je lichaam en je gezondheid. Je bent ongeveer driekwartier lekker bezig met de sport die je leuk vindt. Daarna is het oog mogelijk om tijdens de derde helft onder het genot van een bakje koffie de activiteit nog eens op een leuke manier te bespreken en uiteraard ook al het andere.

De belangrijkste motivatie voor Walking Football is plezier en gezelligheid. Doe je mee of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Géry Snijders via 06-53464262 of gerysnijders@outlook.com. Bij voldoende aanmeldingen zal Sparta’25 een bijeenkomst plannen over hoe ze alles willen organiseren.