Bedovo meisjes C ongeslagen kampioen

Beek en Donk - De meisjes C van Bedovo moesten zaterdag 10 december aantreden voor hun laatste wedstrijd van de eerste helft. Kampioen waren ze al, maar de ongeslagen status stond nog op het spel. Ze waren allemaal aanwezig en hadden er zin in.

De eerste set starten ze met veel ontzag voor de tegenstander en waren ze erg zenuwachtig. De hele set speelden ze met 4 á 5 punten achterstand. Op het eind van de set pakten ze hun eigen spel weer op en wisten ze steeds beter met het spel van de tegenstander om te gaan. Helaas was het net te laat en ging de set verloren met 23-25. In de tweede set ging het lang gelijk op. Na vele mooie reddingen en lange rally’s werd het spel steeds beter en had de tegenstander steeds meer moeite met Bedovo meisjes C. Even waren ze van slag toen Indra haar vinger kneuste en ze gewisseld moest worden, maar eindelijk werd de set gepakt met 25-21. De derde set begon de tegenstander met een goede serve reeks, maar daarna kwamen de meisjes gelijk met een eigen goede serie opslagen. Vrij snel was het gedaan met de set: 25-15 winst.
De vierde set starten ze weer geconcentreerd met spelen. Lang ging het gelijk op en hadden ze ook last van de lange tegenstanders, die veel in twee keer over het net speelden. Na een time-out en daarmee de oppepper die ze nodig hadden gingen ze weer door met goed spelen. Steeds vaker ook netjes de aanval opbouwen, waardoor er gescoord kon worden. De set werd afgesloten met een stand van 25-18 in Bedovo’s voordeel! Wederom een dik verdiende winst van 3-1 en daarmee ongeslagen kampioen!