Bedo Dames A-jeugd bereikt bekerfinale

Beek en Donk - Voor de dames A van Bedo stond de halve finale van de competitie voor de Brabantse handbalbeker op het programma. De wedstrijd werd gespeeld in de Veka hal in Helmond tegen Swift Helmond. Rond 18.45 uur stroomde het publiek langzaam binnen in de sporthal. Gepaard met een spandoek en toeters waren zij klaar om Bedo aan te moedigen.

Met een gedeelde spanning begon Bedo aan deze belangrijke en spannende wedstrijd. Langzaamaan kwamen de eerste doelpunten tot stand. Met dank aan knap verdedigend werk en goede schoten op doel wisten de dames in de rust een voorsprong te pakken van 5-11. In de rust pakte de dames even de tijd om op adem te komen en werden ze toegesproken door de trainer/ coach Pascal van Veghel. Na deze peptalk begonnen de dames met volle moed aan de tweede helft. Ook hier werd er flink gestreden door de dames en wisten zij uiteindelijk de wedstrijd af te sluiten met een overtuigende winst van 12-23.

De dames kijken uit naar de finale en hopen daar de beker mee naar huis te nemen! De dames A van Bedo willen alle supporters bedanken voor het aanmoedigen tijdens deze wedstrijd en ze hopen natuurlijk dat al deze support ook aanwezig zal zijn bij de bekerfinale. De bekerfinale zal gespeeld worden in Etten-Leur op zondag 26 mei, de speeltijden zijn hiervan nog niet van bekend. Maar de dames hopen dat iedereen massaal aanwezig zal zijn, zij kunnen uw support goed gebruiken. Op deze dag spelen de Heren 1 van Bedo ook de bekerfinale in Etten-Leur.