Afbeelding

Sparta’25 organiseert Laola voetbaltoernooi

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk - In de periode na afloop van de voetbalcompetitie en het begin van de vakanties is er op sportgebied niet veel te doen voor de jeugd. Daarom organiseert Sparta’25 dit jaar een toernooi in de periode na de voetbalcompetitie en voor aanvang van de schoolvakantie. Dit toernooi heet het ‘After Season Laola Voetbaltoernooi Sparta’25’

Iedereen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar kan deelnemen. Je hoeft geen lid van Sparta’25 te zijn en ook niet te wonen in Beek en Donk. Dus je mag je inschrijven met voetbalmaatjes uit je huidige voetbalteam, maar ook met vrienden uit je omgeving of van school. Er zijn vier leeftijdscategorieën waar je je voor kan aanmelden. De leeftijdscategorie 8 en 9 jaar en 10 tot 11 jaar; zij spelen een wedstrijd met minimaal vijf spelers. De leeftijdscategorie 12-13 jaar en 14-15 jaar spelen een wedstrijd met minimaal vier spelers.

De wedstrijden vinden plaats van 26 juni t/m 9 juli op het laolaveldje van Sparta’25 op sportpark ’t Heereind. Er wordt gespeeld van 18.00 tot 21.00 uur, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met de leeftijd van de spelers. De speelavonden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar leend009@gmail.com. Je moet je wel met een compleet team inschrijven. Zet de namen in de mail en de leeftijd van alle spelers. Vermeld ook in welke categorie je meedoet. Diegene die aanspreekpunt is voor het team moet er ook een telefoonnummer bij zetten. Je kunt je aanmelden tot zaterdag 17 juni.