Wonen op een kunstmatig eiland (een door W-DAM uitgevoerd project) in Beek en Donk
Wonen op een kunstmatig eiland (een door W-DAM uitgevoerd project) in Beek en Donk Foto:

Excursie naar Hoffmanngroep door seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Nu steeds meer mensen voor een welverdiende vakantie vertrekken naar het buitenland of tijdelijk verblijven op een aangename plek in eigen land, zoekt de excursiewerkgroep van de seniorenvereniging van Beek en Donk het dichter bij huis en wel in eigen dorp. Op donderdag 13 juli wordt een bezoek gebracht aan de Hoffmanngroep op het industrieterrein Beekerheide 17.

Deze excursie stond aanvankelijk gepland op 6 juli, maar moest door omstandigheden een week verschoven worden. De organisatoren verwachten dat het een interessante middag gaat worden waarbij de deelnemers een stukje geschiedenis van de Hoffmanngroep leren kennen en de veranderingen en ontwikkelingen kunnen bekijken, die in het bedrijf zijn doorgevoerd sinds de oprichting in 1979 door mevrouw Winny Hoffmann. Met name de werkmaatschappij W-DAM B.V. krijgt deze middag extra aandacht. W-DAM B.V. is werkzaam in Nederland, België en Duitsland, is gespecialiseerd in het trillingvrij aanbrengen van damwanden en staat voor het veilig, verantwoord en omgevingsvriendelijk plaatsen daarvan. W-DAM heeft als missie de werkzaamheden uit te voeren zonder schade toe te brengen aan de omgeving en de veiligheid te waarborgen voor de werknemers die in bouwkuipen hun werkzaamheden moeten verrichten. Een mooi voorbeeld van een project uitgevoerd door W-DAM is het  kunstmatig aangelegde wooneiland aan de Ruijterweg in Beek en Donk.

Benieuwd geworden? Meld u aan voor deze excursie! Leden van de seniorenvereniging Beek en Donk die zich al hadden opgegeven voor 6 juli hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Deze aanmelding blijft geldig. Overige leden die zich voor donderdag 13 juli aan willen melden kunnen dit doen tijdens de inloop in de Waterpoort op dinsdag 27 juni, tussen 10.00 en 11.30 uur. Ingang Waterpoort aan de Rubenslaan. Voor eventuele vragen over deze excursie kan men contact opnemen met George van Issum van de excursiewerkgroep via 0492-463208. Een gezamenlijk vertrek om 13.15 uur vanaf het parkeerterrein met de appeltjes bij het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg. Rechtstreeks naar de Hoffmanngroep op industrieterrein Beekerheide 17 gaan kan ook. De excursie begint om 13.30 uur.